Toe aan een ander soort vakantie ?

Wij hebben, bij onze voormalige wijnboerderij uit 1660, van een schuur en ca.1000 jaar oud huisje twee, in stijl ingerichte, gite’s gemaakt. Deze zijn vrij gelegen zodat u veel privilege heeft. Gite Lavendel heeft o.a. was- , afwasmachine en NL-tv tevens geheel geïsoleerd, dus ook in de winter bewoonbaar. Ook zijn hier huisdieren, in overleg, toegestaan. Gite Grand Mere ligt direct aan het verwarmde zwembad en vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht op de bosrijke en heuvelachtige omgeving.

Op het domein van 55.000 mtr kunt u wandelen onder de 60 walnotenbomen, door het oerbos of gewoon lekker genieten van de stilte op een bankje.

Doordat het geheel is gelegen bovenop een heuvel (300 m +NAP) kunt u van s’morgens tot s’avonds laat van de zon genieten.

Le Bout ligt in een hameau dichtbij het kunstenaars dorp Les Arques bekent door het Zadkine museum en zijn voortreffelijke restaurant La Recreation.

We spreken natuurlijk de talen en kunnen, in geval van nood, u terzijde staan.

Tevens weten wij de mooie plekjes en kan ook e.e.a. voor u worden georganiseerd.

Mogelijkheid voor het verzorgen van aankomst maaltijd of boodschappen service.

Vele uitgezette wandelroutes, bezoek aan de wijnhuizen, visite aan Cahors, Sarlat of de kastelen langs de Dordogne (waaronder het kasteel van Josephine Baker) of de vele grotten of wereldberoemde Gouffre de Pardirac het museum van Champollion in Figeac ontcijferaar van Egyptische hiërogliefen

Hoe komt U bij ons : met de auto ca. 1000 km van Nederland of met een van de prijsvechters die op Brive , Bergerac of Toulouse vliegen.

• Wij zijn niet ingesteld voor kinderen onder de 10 jaar.

• Zie voor exacte omschrijvingen en prijzen onze site www.lebout.nl

Tot ziens,

John en Ine Le Bout 1 46250 Les Arques La france www.lebout.nl